2018. szeptember 10.

A mai napon mindannyian megkezdtük Londonban a munkát. A munkahelyünk neve: Communities Empowerment Network. Az odajutás zökkenőmentesen zajlott hála a kedves hostunknak, aki elkísért minket a munkahelyünkre. Ott a munkatársaink kedvesen fogadtak minket, teával és kávéval kínáltak bennünket. A cég egy civilszervezet, akik gyerekeknek segítenek az iskolába való beilleszkedésben. A szervezet épülete a Temze partján van.
Bemutattak minket a CEN dolgozóinak, majd elmondták, hogy mi lesz a feladatunk a következő 3 hétben. Először is meginterjúvoltak minket, amiből kiderült a nyelvtudásunk és az érdeklődési körünk, amit nagyon megfelelőnek találtak. Körbe vezettek minket az irodában, így megismertük a munkakörnyezetünket és az irodatechnikai berendezésekkel is.

Külön email cím készült számunkra és üdvözlő levelet is kaptunk. Tájékoztattak minket a fontos információkról, mint például a jövő heti meeting-ről. Több hivatalos papírt is ki kellett töltenünk.

A mentorunkat Janetnek hívják, aki felhívta a figyelmünket a folyó veszélyeire, ugyanis pár óra alatt nagyon sokat emelkedhet a vízszint. Napi 6 órában dolgozunk és 1 óra az ebédszünetünk. A közeli utcákban sok különböző bolt van, ahol pár penny-ért tudunk venni ebédet, bár kávét 2,5 fontért találtunk csak. 

Ma a szülőktől érkező telefonhívásokat kell majd fogadnunk, fel kell vennünk az adataikat és a gyerekeik adatait, mindezt egy előre megszerkesztett űrlapon rögzítjük, majd az adatokat be kell vinnünk a rendszerükbe, amit a mai napon kapott leírás alapján egy kis segítséggel megtanultunk használni. 😀🤗







Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

2018. szeptember 27. - A 14. munkanap Londonban

2018. szeptember 14. - 5. munkanap