Első napunk Londonban 2018. szeptember 9.

2018. szeptember 09.

A Székesfehérvári SZC. Hunyadi Mátyás Szakgimnáziumát képviselve lelkesen készültünk a londoni utazásunkra. Az augusztusi felkészítő trainingek kezdete óta gondolataink az utazás körül forogtak. Volt, aki már jóval az indulás napja előtt elkezdte a bőrönd összepakolását, azonban olyan is volt, aki ezt a feladatot utolsó pillanatra hagyta. Vasárnap hajnalban mindenki felpakolva érkezett indulásunk helyszínére és megkezdődött a nagy utazás.  Székesfehérvárról közösen, busszal utazunk a reptérre. Jól jött a szelfikészítésben szerzett rutin, így sok jó kép készült! ;)



Maga a repülés volt mindenki számára a legérdekesebb. Mázlistának mondhatta magát az, aki az ablak mellé kapott helyett, de mivel a csoport tagjai egymás mellett ültek, mindenki részesült a magasból látható lélegzetelállító látványból. Összességében már az hihetetlen élmény számunkra, hogy betekintést nyerhettünk a repterek világába, megtapasztaltuk a repülés előtti előkészületeket és magát a repülés élményét.






A London-Luton repteret elhagyva mindenki találkozott a vendéglátó családjával és elfoglalta szállását az elkövetkezendő 3 hétre. A gyakorlott szállásadó családok már a hazafelé tartó úton megmutatták a diákoknak a fontos tájékozódási pontokat és felhívták a figyelmüket a különböző boltokra és buszmegállókra. Az igazán alapos hostok még a munkahelyre vezető utat is megmutatták.









A korai kelés és az utazás okozta fáradtság ellenére, a kíváncsiságtól vezérelve útra keltünk, hogy feltérképezzük a környéket. Miután kellőképpen elfáradtunk, egy finom vacsora és a kellemes pihenés reményében hazaindultunk, hogy testileg és lelkileg is felkészüljünk az első londoni munkanapunkra.



Guj Letícia

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

2018. szeptember 27. - A 14. munkanap Londonban

2018. szeptember 14. - 5. munkanap