A mai nap a 12. munaknapunk, itt Londonban. A cégünk az Uxbridge Roadon található, Capital Business Links Ltd. névre hallgat. Kollégáink nagyrészt lengyelek, de vannak angolok is alacsony létszámmal. Ha valami gond van, bátran fordulhatunk hozzájuk, mert nagyon segítőkészek. Rengeteg gyakornok fordul meg nálunk, nap mint nap.




Mi négyen, Karolinával, valamint Nikiivel és Bogival ide kerültünk. A fő feladatkörök adótanácsadás, valamint könyvelés, bérszámfejtés. Ezen belül kisebb, részletesebb, de igen bizalmas és felelősségteljes munkák vannak, amelyeket örömmel és bizalommal bíznak ránk.

Ezen a napon egy külön irodába kerültem, a többiektől messze. Irek irodájaba, aki a cég egyik könyvelője is. A feladatom pedig az volt, hogy ellenőrizzem a könyvelésre várakozó mappáit, hogy minden mappa hozzá tartozik-e. Ez egy hosszú folyamat volt; mert egy angol nyelvű programban kellett minden adatot kikeresnem, egyesével. Ahogy az idő telt-múlt, a feladataim végére értem. Ezután megkerestem az egyik recepcióst, Klaudiát, általában ő ad feladatot nekem. Ezúttal kaptam egy tucat borítékot, amelyben hivatalos levelek voltak, a feladatom az volt, hogy leellenőrizzem és ráírjam kihez tartoznak, melyik könyvelőkhöz. Továbbá, meg kellett néznem, hogy privát levél-e. Ha az volt, nem szabadott kinyitni.






A nap munkával töltött része ugyan végetért, de az energiánk még mindig nem fogyott el. Először egy nagy bevásárlóközpont volt a célpontunk, az ASDA. Itt számos szuvenírt vettünk, de leginkább eredeti angol csokikat és teát. Majd az Oxford Streetre mentünk földalattival és itt is kezdetét vette a shoppingolás. Már csak a hűtőmágnesek és néhány apróság hiányoztak az ajándékaink közül, így gyorsan letudtuk a vásárlást.😊


Lukács Fanni

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

2018. szeptember 27. - A 14. munkanap Londonban

2018. szeptember 14. - 5. munkanap