2018. szeptember 18. - 7. munkanapunk Londonban

Megkezdtük a második hetünket Londonban. Lakótársaimmal a KBM - Chartered Certified Accountants cégnél dolgozunk. Az első hét folyamán sikerült megfelelőképpen belerázódnunk a munkavégzésbe. 
Mindig változatos feladatokat bíznak ránk. Eddig még nem volt rá alkalmunk, hogy semmittevéssel töltsük az időnket. 
A mai nap során azt a feladatot bízták ránk, hogy Nyugat-Londonban kellett egyetemeket keresnünk és a legközelebb tartandó eseményeiket kellett Excel táblázatban rögzítenünk megadott szempontok szerint. 
De ezen felül természetesen kapunk más feladatokat is, mint például: iratok megsemmisítés, beérkező levelek scannelése. Mivel a céghez rengeteg gyakornok érkezik és nekik egy tesztsoron kell átesniük, így több száz feladatlapot kellett nyomtatnunk. Majd ezeket a teszteket, pár nap elteltével, nekünk kellett kijavítanunk. 




Mindennap, munka után ellátogatunk a belvárosban. Ma az Oxford Streetre mentünk. Egyszer már volt alkalmunk elmenni, de egy nap nem lett volna elég, hogy az egészet végig tudjuk járni. Elképesztő, hogy milyen zsúfolt és mennyi világmárka megtalálható egy helyen.

Én személy szerint már nagyon vágyom haza, szép és tényleg vannak elképesztő helyek Londonban, de egy csendes és nyugodt kisváros - mint Székesfehérvár -  nem ér fel semmivel. 





Rapai Zoé

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

2018. szeptember 27. - A 14. munkanap Londonban

2018. szeptember 14. - 5. munkanap