Utolsó munkanapunk az Egyesült Királyságban

A mai nap is úgy indult, mint az elmúlt 3 hétben a legtöbb. Ébredés, reggelizés, készülődés és végül irány a munka.

Bőséges reggeli 
A munkahelyen közösen megterveztünk és elkészítettünk egy videót, amelyben kapcsolattartónk Klaudia beszél egy kicsit a könyvelő cégről (Capital Business Link), ahol a 3 hetes szakmai gyakorlatunkat végeztük, elmondja milyen fajta feladatokat csináltunk és véleményt formál a munkánkról, a munkához való hozzáállásunkról és a személyiségünkről is.

Ezt követően megkaptuk a referencialevelünket, amelyet meglepődötten fogadtunk, hiszen az önéletrajzunk mellet nagyon jól fog mutatni egy külföldi munkaadó ajánlása.

Referencialevél
A meglepetés csak ezután jött! Köszönetet mondtak nekünk a 3 hét alatt nyújtott segítségünkért, precizitásunkért és a hozzáállásunkért. Emlékként kaptunk egy képeslapot, amelyben 4-en kívántak nekünk sok szerencsét a jövőben és emellett egy kis ajándékkal is kedveskedtek nekünk.


Mindegyikünk kapott egy 2019-es naptárat és egy könyvjelzőt



A közös képek sem maradhattak el

Az könnyes búcsúzás után elindultunk a KBM-hez, ahol megkaptuk a bizonyítványunkat is.


Az este folyamán még páran összeülünk és megünnepeljük egy pub-ban az eltelt 3 hetet.

Az Egyesült Királyságban eltöltött 3 hét úgy gondolom, hogy mindenkinek nagy mérföldkő volt az életében. Belecsöppentünk egy nagyvárosi életbe, idegen emberek közé. Megismerkedhettünk egy számunkra idegen kultúrával. A kultúrsokk talán már az első héten mindenkinél jelentkezett. Rengeteg szakmai tapasztalatot szereztünk a munkahelyünkön. Az összes nevezetességet, látványosságot bejártuk, amit csak lehetett. A nyelvtudásunk folyamatosan fejlődött napról-napra. 

Az ERASMUS+ programra való jelentkezés életem legjobb döntése volt. 


Jonkl Nikolett




Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

2018. szeptember 27. - A 14. munkanap Londonban

2018. szeptember 14. - 5. munkanap